La revista

L’agenda és una publicació mensual i gratuita que ofereix la informació dia a dia de les activitats culturals, esportives, lúdiques, formatives etc…, de Banyoles i dels municipis del Pla de l’Estany. Va començar fa 7 anys en un format de butxaca amb el nom de BNY30.

Té una tirada de 4.000 a 5.000 exemplars que  es distribueixen per fleques, bars, comerços, equipaments culturals i de serveis de Banyoles, Porqueres, Cornellà, Serinyà, Camós, Melianta, Vilavenut i també Besalú.

L’objectiu de L’agenda és ser una guia útil i pràctica de consulta i informació, on també apareixin articles d’interés i entreniment per a tots els públics i edats en un format manejable i un disseny atractiu.

El nostre projecte és informar, difondre i entretenir d’una manera ordenada sencilla, clara i amena tot vetllant per esdevenir una publicació on el contingut comercial i el cultural mantinguin un óptim equilibri.

El nostre desig és que L’agenda sigui una publicació participativa i viva.

Pots consultar cada mes L’agenda a https://lagendabanyoles.com/, també ens pots seguir per facebook i Instagram.

CONTINGUT:

A les primeres pàgines trobem el calendari i la informació agendada dia a dia i després  organitzada per temàtiques: Exposicions, Cursos i Tallers, Esports, Notes Informatives.

Després trobem les seccions amb articles d’interés i entreteniment tals com:

Entitats del Pla de l’Estany, una mostra de la nostra rica xarxa associativa.

Foto Record, imatges que ja són història.

L’hort i el jardí, consells per cada mes.

Passatemps ón la mascota de L’agenda, en Draki, acompanya aquest espai per als més menuts,

Guia de Bars i Restaurants del Pla de l’Estany….

Cartes al Dire, un espai obert per expresar i difondre les teves opinions.

Tinc un amic queper Xicu Tarrés

Un Volt per Girona, activitats destacades de la capital.

I altres seccions que tenim en projecte. 

També des de el 2017 seguim amb els “Especials” agrupant anunciants i articles sobre el tema escollit: Al gener Guia d’Instal.ladors, al febrer Salut i Benestar, al març Assessorament i gestió i Comunicació digital, a l’abril Moda i Bellesa, al maig Ensenyament i Lleure, al  juny Construcció i Llar, al juliol Automoció, a l’agost Menjar i Beure, al Setembre Curs 2020-21 al novembre Esport i a l’octubre i al desembre tant per la Festa Major com per Nadal fem l’Especial per tothom.

Després trobem les activitats del Pla de l’Estany , les activitats dels municipis.

A les darreres planes trobem altres informacions d’interés: telèfons d’equipaments i serveis municipals, farmàcies de guàrdia, horaris Teisa, desfibril.ladors i anuncis gratuits per paraules.

PUBLICITAT:

Seguint amb la nostra línea de treball i a diferencia d’altres publicacions, els espais de publicitat són màxim d’un anunci per plana (A,B,C), fet que dóna més espai i presencia a l’anunciant, reforça la seva qualitat i arriba al públic d’una manera més efectiva i més propera.

La exclusiva d’anunci per plana la suprimim en els “Especials”, a la secció De compres… on pots oferir la imatge dels teus produces directament, i canviar-la cada mes i a la Guia de Restaurants.

Us adjuntem les tarifes de publicitat fixes, en les que trobareu les Promocions i Ofertes per ajustar al màxim el preu.

Properament em posare en contacte amb vosaltres per  saber la vostra valoració i opinió. Ens interessa molt!

L’agenda

Xantal Carbonell

678 581 826 – 609 359 325

lagendabanyoles gmail.com

https://lagendabanyoles.com/